6 Mayıs 2022 Cuma

İyi SEO Hizmeti Seçmek İçin İpuçları

                                    İyi SEO Hizmeti Seçmek İçin İpuçları

İyi bir SEO hizmeti almak, web sitenizi pazarlamak için mükemmel bir araçtır. Ancak asıl soru, süper satışlar oluşturmak için gerekli olan trafiği çekmek için ne yapılması gerektiğidir. SEO veya Arama Motoru Optimizasyonu burada devreye giriyor. SEO, Yahoo, Google ve diğerleri gibi çeşitli arama motorlarının belirli bir web sitesini bulmasını ve ardından bir kullanıcı veya bir web sörfçüsü o web sitesinde listelenen hizmetler ve ürünler hakkında bilgi aradığında onu en iyi listeler arasında sıralamasını kolaylaştırır.

SEO'yu Anlamak

Bir SEO şirketi, web sitelerini optimize etmek ve arama motoru sıralamalarını artırmak için SEO gönderimi gibi çeşitli araçlar kullanır. Bir web sitesinin sıralaması iyiyse, ziyaretçilerin web sitenizi bulması kolaylaşır. Daha iyi anlamanız için bir örnek vereyim. Sağlık ürünleriyle uğraştığınızı varsayalım ve bu belirli anahtar kelime öbeğini iyi bir arama motorunda ararsanız, web siteniz arama motoru sıralamasında 3.089.000 gibi bir şey alır. Böyle bir sıralama ile web siteniz kesinlikle ilk birkaç sayfada yer almayacak. Bu, web sitenizin ticari olarak hiçbir yerde olmadığı anlamına gelir.

Hizmetinizin veya ürününüzün doğası ne kadar benzersiz veya yaygın olursa olsun, web sitenizi çevrimiçi işiniz için istediğiniz sonuçları alacağınız bir düzeye getirmek için etkili SEO hizmeti gereklidir. Ürün hattınızı bulmak için hiçbir kullanıcının tüm sonuçları tıklamayacağı açıktır. Genel olarak, ziyaretçiler sonuç sayfalarında görüntülenen ilk birkaç siteye tıklar. Yalnızca kullanıcı tatmin edici sonuçlar alamazsa bir sonraki sayfaya geçecektir.

Yerel Seo

Butik, hukuk bürosu, emlak ajansı, dişçi kliniği, fırın vb. gibi yerel bir işletmeniz varsa ve insanlar sizi sık sık ziyaret ediyorsa. O zaman işletmenizin yerel müşteriler için 7/24 çevrimiçi olması gerekir. Bu segmentte, alanında uzman bir seo uzmanı  işletmenize çok fayda sağlayabilir. Biraz ışık tutalım.

Yerel SEO'nun Ne Olduğunu Biliyor Musunuz?

Küçük işletmelere, girişimcilere, ev işletmelerine vb. daha fazla görünürlük ve satış getirmede yardımcı olan basit bir çevrimiçi pazarlama yöntemidir. Firmaların belirli bir alanda, erişimde ve yerel topluluklarda internette görünür olmalarına yardımcı olur. Teknik olarak şirketin tanıtımını yapacak; web sitesi sıralamasını vb. uzmanlıkla iyileştirin. Yerel bir SEO'nun ilk amacı, web sitesini optimize etmeye ve yerel arama sonuçlarında bulunmaya odaklanmak ve ödeme yapmaktır.

Yerel SEO, potansiyel müşteriler oluşturmada ve bunları optimize edilmiş uygulamalarla dönüştürmede etkili bir konum gerçekleştiren stratejik bir süreçtir. Yerel SEO stratejileri, sayfa içi ve sayfa dışı etkinlikleri ve içeriği içerir. Yerelleştirilmiş bir amaç aracılığıyla müşteriye fayda sağlamak için işlemeye odaklanmıştır. Aşağıdakiler gibi tüm bu arama öğelerini içerir: Örneğin ben Bursa’da yaşayan bir seo uzmanıyım

İşletmeniz için hedeflenebilecek  yerel SEO' başlıklarına örnekler

 

Yerel Seo İçin İşinize Yarayacak İpuçları

  • İşletmenizin, hedeflemek istediğiniz konumlarda fiziksel bir adresi olduğundan emin olun.
  • Google My Business'ınızı verimli bir şekilde optimize edin.
  • Konum haritanızı bir işaretçi konumuyla web sitesine ekleyin.
  • Komutları doğru kullanın.
  • Web sitesinde ve My Business sayfasında ad, adres ve iletişim numaraları gibi bilgileri aynı tutun.
  • Web sitesinde iyi anahtar kelime yoğunluğu ile kaliteli içerik.
  • İşletme ve web sitesi incelemeleri çok önemlidir, bu nedenle bunlara dikkat edin.
  • Web sitesinde olan her şeyi izlemek için SEO araçlarını kullanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder